Over Ons

Welkom bij Automobili Superleggera, de occasions specialist op het gebied van Volvo occasions, Youngtimers, Classics & meer. Door de jaren heen zijn wij gegroeid van een klein bedrijf met slechts enkele auto’s tot onze huidige locatie in Apeldoorn met de capaciteit voor +- 50 occasions.

Met meer dan 20 jaar ervaring in the automotive branche bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een occasion!

Wij werken enkel op afspraak dus heeft u interesse in een van onze occasions, neem dan contact met ons op!

Bezichtigen op afspraak?


Bij Automobili Superleggera geloven wij in een persoonlijke aanpak, waarbij onze occasions in een rustige setting bekeken kunnen worden. Tijdens een bezichtiging op onze locatie te Apeldoorn is het tevens mogelijk om een proefrit te maken en nemen wij uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Elke auto die binnenkomt wordt bij ons grondig nagelopen en krijgt een beurt. De onderhouds- en historie boekjes worden gecheckt en een 0-punten APK rapport is bij ons de standaard bij het afleveren van een auto!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de automotive branche bent u bij ons aan het juiste adres in uw zoektocht naar een nieuwe occasion!

Geïnspecteerd & Gekeurd

Elke auto die wij verkopen wordt vooraf grondig geïnspecteerd, krijgt een beurt en wordt indien nodig afgeleverd met een 0-punten apk!

Persoonlijke beleving

Wij werken enkel op afspraak. Dit maakt het voor ons mogelijk om u persoonlijk en in een casual en comfortabele setting te helpen.

Aflevering & Garantie

Wanneer u de juiste auto bij ons heeft gevonden worden alle voorwaarden/garanties met u besproken en op papier gezet.

Wij zijn vastberaden om u te helpen in de zoektocht naar de juiste occasion voor de juiste prijs!

Afspraak maken
Automobili Superleggera
Reageert meestal direct
Automobili Superleggera
Goedendag,
Waarmee kan ik u helpen?
Start Whatsapp Chat